Home - €lli - De Haan IT & Reeleezee

Koppeling €lli - De Haan IT & Reeleezee

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem €lli - De Haan IT en boekhoudpakket Reeleezee. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze €lli - De Haan IT en Reeleezee koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

€lli - De Haan IT

De WinCash en web-based €lli software van De Haan IT maakt het mogelijk om voor iedere klant een passende afrekenoplossing te bieden. De Haan IT is door heel Europa bekend om haar innovatieve, creatieve en toonaangevende systeem. Ze beschikken over een systeem dat het voor vele pretparken, wellness resorts, tentoonstellingen & evenementen centra een stuk makkelijker maakt om iedere klant de perfecte gebruikerservaring te geven. Zoals ze zelf zeggen: “Een software die hardware tot leven brengt”. Het doel van de Haan IT is het bundelen van data en het eenvoudig en automatisch maken van handelingen. Door de Kassync koppeling met €lli wordt jouw boekhouding ook een stuk innovatiever.

Reeleezee

Met onze Reeleezee kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Reeleezee is een toegankelijk, intuïtief boekhoudpakket. Het is simpel in gebruik, overal toegankelijk en je hebt geen boekhoudkennis nodig.

30 dagen gratis synchroniseren!

€lli - De Haan IT & Reeleezee

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze €lli - De Haan IT & Reeleezee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!