Home - Lightspeed iKentoo & Moneybird

Koppeling Lightspeed iKentoo & Moneybird

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Lightspeed iKentoo en boekhoudpakket Moneybird. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Lightspeed iKentoo en Moneybird koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Lightspeed iKentoo

Onze Lightspeed iKentoo boekhoudkoppeling neemt jou alle zorgen uit handen. Lightspeed iKentoo is een grote speler op het gebied van kassasystemen. Ze bieden oplossingen voor zowel online als offline verkoop via online betaalmogelijkheden en dashboards, eigen iPads, pin terminals en bonprinters.

Moneybird

Met onze Moneybird kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Moneybird is een vrij nieuw, maar populair boekhoudpakket. In tegenstelling tot sommige concurrentie is Moneybird erg overzichtelijk en daardoor plezierig in gebruik. Naast de website heeft Moneybird ook een eigen applicatie.

30 dagen gratis synchroniseren!

Lightspeed iKentoo & Moneybird

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Lightspeed iKentoo & Moneybird? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!