Home - Lightspeed iKentoo & Reeleezee

Koppeling Lightspeed iKentoo & Reeleezee

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Lightspeed iKentoo en boekhoudpakket Reeleezee. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Lightspeed iKentoo en Reeleezee koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Lightspeed iKentoo

Onze Lightspeed iKentoo boekhoudkoppeling neemt jou alle zorgen uit handen. Lightspeed iKentoo is een grote speler op het gebied van kassasystemen. Ze bieden oplossingen voor zowel online als offline verkoop via online betaalmogelijkheden en dashboards, eigen iPads, pin terminals en bonprinters.

Reeleezee

Met onze Reeleezee kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Reeleezee is een toegankelijk, intuïtief boekhoudpakket. Het is simpel in gebruik, overal toegankelijk en je hebt geen boekhoudkennis nodig.

30 dagen gratis synchroniseren!

Lightspeed iKentoo & Reeleezee

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Lightspeed iKentoo & Reeleezee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!