Home - Lightspeed & Snelstart

Koppeling Lightspeed & Snelstart

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Lightspeed en boekhoudpakket Snelstart. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Lightspeed en Snelstart koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Lightspeed

Onze Lightspeed boekhoudkoppeling neemt jou alle zorgen uit handen. Lightspeed is een grote speler op het gebied van kassasystemen. Ze bieden oplossingen voor zowel online als offline verkoop via online betaalmogelijkheden en dashboards, eigen iPads, pin terminals en bonprinters.

Snelstart

Met onze Snelstart kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Het Snelstart boekhoudpakket is geschikt voor elk type bedrijf. Er zijn meerdere pakketten die verschillen van simpel tot zeer uitgebreid. Voor elk type ondernemer een pakket dus.

30 dagen gratis synchroniseren!

Lightspeed & Snelstart

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Lightspeed & Snelstart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!