Home - Lightspeed & Twinfield

Koppeling Lightspeed & Twinfield

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Lightspeed en boekhoudpakket Twinfield. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Lightspeed en Twinfield koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Lightspeed

Onze Lightspeed boekhoudkoppeling neemt jou alle zorgen uit handen. Lightspeed is een grote speler op het gebied van kassasystemen. Ze bieden oplossingen voor zowel online als offline verkoop via online betaalmogelijkheden en dashboards, eigen iPads, pin terminals en bonprinters.

Twinfield

Met onze Twinfield kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Met meer dan 300 koppelingen is Twinfield een compleet boekhoudpakket voor jou of je accountant. Twinfield kan koppelen met veel pakketten, waaronder Kassync.

30 dagen gratis synchroniseren!

Lightspeed & Twinfield

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Lightspeed & Twinfield? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!