Home - Splash Software & Reeleezee

Koppeling Splash Software & Reeleezee

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Splash Software en boekhoudpakket Reeleezee. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Splash Software en Reeleezee koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Splash Software

Met onze Splash Software boekhoudkoppeling wordt grip en overzicht houden op jouw organisatie of bedrijf appeltje eitje. Het Splash Software softwarepakket is dynamisch, dat wil zeggen dat het volledig in te richten is naar de wensen van de gebruiker, overzichtelijk en tijdbesparend op een niveau waar je u tegen zegt. Splash Software biedt al jarenlang de oplossing voor verschillende zwembaden. Met de software van Splash Software en de boekhoudkoppeling van Kassync weet je zeker dat je jouw organisatie of bedrijf naar een ander niveau tilt.

Reeleezee

Met onze Reeleezee kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Reeleezee is een toegankelijk, intuïtief boekhoudpakket. Het is simpel in gebruik, overal toegankelijk en je hebt geen boekhoudkennis nodig.

30 dagen gratis synchroniseren!

Splash Software & Reeleezee

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Splash Software & Reeleezee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!