Home - Spont & Reeleezee

Koppeling Spont & Reeleezee

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Spont en boekhoudpakket Reeleezee. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Spont en Reeleezee koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Spont

Ontgrendel de toekomst van probleemloze betalingen met onze Spont boekhoudkoppeling! Of je nu een boetiek, restaurant of winkelketen runt, ons geavanceerde kassasysteem zorgt voor een naadloze klantervaring. Met zijn intuïtieve interface en aanpasbare functies kunnen alle medewerkers moeiteloos producten scannen, prijzen controleren en betalingen accepteren. Bovendien biedt Spont Kassasysteem uitgebreide rapporten en analyses om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek vandaag nog de kracht van onze Spont boekhoudkoppeling!

Reeleezee

Met onze Reeleezee kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Reeleezee is een toegankelijk, intuïtief boekhoudpakket. Het is simpel in gebruik, overal toegankelijk en je hebt geen boekhoudkennis nodig.

30 dagen gratis synchroniseren!

Spont & Reeleezee

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Spont & Reeleezee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!