Home - Spont & Snelstart

Koppeling Spont & Snelstart

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Spont en boekhoudpakket Snelstart. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Spont en Snelstart koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Spont

Ontgrendel de toekomst van probleemloze betalingen met onze Spont boekhoudkoppeling! Of je nu een boetiek, restaurant of winkelketen runt, ons geavanceerde kassasysteem zorgt voor een naadloze klantervaring. Met zijn intuïtieve interface en aanpasbare functies kunnen alle medewerkers moeiteloos producten scannen, prijzen controleren en betalingen accepteren. Bovendien biedt Spont Kassasysteem uitgebreide rapporten en analyses om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek vandaag nog de kracht van onze Spont boekhoudkoppeling!

Snelstart

Met onze Snelstart kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Het Snelstart boekhoudpakket is geschikt voor elk type bedrijf. Er zijn meerdere pakketten die verschillen van simpel tot zeer uitgebreid. Voor elk type ondernemer een pakket dus.

30 dagen gratis synchroniseren!

Spont & Snelstart

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Spont & Snelstart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!