Home - Twelve & Snelstart

Koppeling Twelve & Snelstart

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Twelve en boekhoudpakket Snelstart. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Twelve en Snelstart koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Twelve

Onze Twelve boekhoudkoppeling is de ultieme kans voor elke sportvereniging om haar kassasysteem eens goed onder handen te nemen. De systemen van Twelve zijn gericht op gebruikersgemak, transactiesnelheid en realtime data inzicht van jouw vereniging. Meer dan 10.000 locaties maken al gebruik van de betaaloplossingen van Twelve en ze zijn zeker niet van plan om te stoppen. De software is innovatief, effectief en toegankelijk voor iedereen. Dit must have kassasysteem voor sportverenigingen in combinatie met de Kassync boekhoudkoppeling gaat jouw leven een stuk makkelijker maken.

Snelstart

Met onze Snelstart kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Het Snelstart boekhoudpakket is geschikt voor elk type bedrijf. Er zijn meerdere pakketten die verschillen van simpel tot zeer uitgebreid. Voor elk type ondernemer een pakket dus.

30 dagen gratis synchroniseren!

Twelve & Snelstart

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Twelve & Snelstart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!