Home - Untill & e-Boekhouden

Koppeling Untill & e-Boekhouden

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Untill en boekhoudpakket e-Boekhouden. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Untill en e-Boekhouden koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Untill

Met onze unTill boekhoudkoppeling wordt grip en overzicht houden op jouw organisatie of bedrijf appeltje eitje. Het unTill softwarepakket is dynamisch, dat wil zeggen dat het volledig in te richten is naar de wensen van de gebruiker, overzichtelijk en tijdbesparend op een niveau waar je u tegen zegt. unTill biedt al jarenlang de oplossing voor verschillende restaurants, bars, hotels, evenementen, leisure resorts en takeaways. Met de software van unTill en de boekhoudkoppeling van Kassync weet je zeker dat je jouw organisatie of bedrijf naar een ander niveau tilt.

e-Boekhouden

E-boekhouden is een online boekhoudprogramma waarmee ondernemers en accountants eenvoudig hun boekhouding kunnen beheren. Met de software kunnen gebruikers onder andere facturen opstellen, betalingen verwerken, de bankrekening koppelen en belastingaangiften doen. E-boekhouden biedt een overzichtelijk dashboard met realtime financiële informatie en heeft integraties met andere zakelijke software, zoals webshops en CRM-systemen.

30 dagen gratis synchroniseren!

Untill & e-Boekhouden

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Untill & e-Boekhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!