Home - Untill & Twinfield

Koppeling Untill & Twinfield

Kassync realiseert een koppeling tussen kassasysteem Untill en boekhoudpakket Twinfield. Door middel van onze integratie worden jouw op-rekening-bonnen automatisch ingeboekt in het dashboard. Deze bonnen slingeren dus niet meer rond op het bureau van de boekhouder. In ons dashboard kun je deze bonnen handmatig of automatisch omzetten om naar professionele PDF-facturen. Ook wordt iedere nacht je dagomzet gesynchroniseerd met jouw boekhoudpakket.

Door onze Untill en Twinfield koppeling zorg je ervoor dat jouw boekhouding altijd up-to-date is!

Untill

Met onze unTill boekhoudkoppeling wordt grip en overzicht houden op jouw organisatie of bedrijf appeltje eitje. Het unTill softwarepakket is dynamisch, dat wil zeggen dat het volledig in te richten is naar de wensen van de gebruiker, overzichtelijk en tijdbesparend op een niveau waar je u tegen zegt. unTill biedt al jarenlang de oplossing voor verschillende restaurants, bars, hotels, evenementen, leisure resorts en takeaways. Met de software van unTill en de boekhoudkoppeling van Kassync weet je zeker dat je jouw organisatie of bedrijf naar een ander niveau tilt.

Twinfield

Met onze Twinfield kassakoppeling hoef je minder tijd te spenderen aan het handmatig inboeken van kassabonnen. Met meer dan 300 koppelingen is Twinfield een compleet boekhoudpakket voor jou of je accountant. Twinfield kan koppelen met veel pakketten, waaronder Kassync.

30 dagen gratis synchroniseren!

Untill & Twinfield

  • 1. Synchroniseert op-rekening-bonnen.
  • 2. Factureert op-rekening-bonnen automatisch.
  • 3. Boekt dagomzet en facturen in het boekhoudpakketten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Untill & Twinfield? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!